Descoperă minunile naturii: beneficiile remarcabile ale argilei Algo

Argila terapeutică este cunoscută și folosită încă din antichitate pentru tratarea diverselor afecțiuni. Datorită conținutului bogat în minerale naturale precum fier, calciu, magneziu, aluminiu, siliciu, sodiu și potasiu, argila are multiple virtuți terapeutice: absorbție remarcabilă, putere antioxidantă, stimularea sistemului imunitar, proprietăți cicatrizante și revitalizante, acțiune antiseptică și antitoxică. Descoperă cum argila poate înlocui o întreagă farmacie fără efectele secundare ale medicamentelor convenționale.

Argila Algo este un produs avizat de Ministerul Sănătății - Direcția Generală de Sănătate Publică - Notificare seria AC nr. 0055 din 13.10.2006

Indicații terapeutice ale argilei 100% naturale

Argila Algo oferă soluții pentru o gamă largă de probleme de sănătate:

  • Afectiuni Digestive: ulcer, gastrită, colită, enterocolită, hemoroizi, constipație (dacă nu există modificări ale colonului), pancreatite cronice, colecistite fără calculi, diaree, dezinterie.
  • Detoxifierea organismului cu argilă Algo este un proces prin care această substanță naturală ajută la eliminarea toxinelor și impurităților din corp, contribuind la o stare generală de sănătate mai bună. Argila are proprietăți unice care îi permit să absoarbă și adsorbă eliminând substanțele nocive din organism.
  • Afectiuni Renale: Infecții urinare rebele, calculi renali și nisip, insuficiență renală.
  • Tulburări Metabolice și Glandulare: Diabet zaharat tip II, hiper și hipotiroidie, noduli tiroidieni, spasmofilie.
  • Probleme Cardiovasculare: hipertensiune arterială de origine renală, ameliorarea circulației arteriale și venoase.
  • Afectiuni Uro-genitale: Tulburări de menopauză, dereglări ale ciclului menstrual, fibromatoză uterină în faza incipientă, afecțiuni ale prostatei.
  • Rezultate bune se obțin și în dureri reumatice, migrene, laringite, ulcere varicoase, bronșite, anemii, stări de stres, acnee.

De ce să alegi Argila Algo?

Puritate și Calitate: argila Algo este recunoscută pentru puritatea sa, fiind lipsită de contaminanți și bogată în minerale benefice pentru sănătate. Acest tip de argilă este selectat cu grijă pentru a asigura cele mai bune rezultate în tratamentele terapeutice.

Versatilitate: Indiferent dacă este folosită pentru tratamente cosmetice, medicale sau de detoxifiere internă, argila medicală este un aliat de încredere în menținerea sănătății și frumuseții naturale.
Eficiență: Numeroase studii și testimoniale confirmă eficiența argilei Algo în diverse aplicații terapeutice. Aceasta reprezintă o soluție naturală și eficientă pentru multiple afecțiuni și probleme de sănătate.

Descoperă și tu puterea naturii prin această argilă 100% naturală și bucură-te de o stare de bine optimă!

Proprietățile
Argilei Algo

Citește mai mult

Mod de administrare
Argila Algo

Citește mai mult

Tel: 0788 233 873

ing. chimist
Mircea Bocan

Citește mai mult

Articole in
Presa scrisă

Citește mai mult