COȘUL DVS.


Preț
Cantitate

TOTAL

0,00 lei Actualizați coșul

Transportul este gratuit în România iar comenzile sunt procesate în RON. Pentru a efectua o comandă internațională, te rugăm să ne suni la +40 788 233 873.


ESTIMEAZĂ COSTUL TRANSPORTULUI

Cuvântul domnului ing. Mircea Bocan

 cuvântul domnului Mircea Bocan despre argila Algo

Proprietățile curative ale argilei sunt cunoscute încă din antichitate. Papirusuri egiptene, scrieri de medicina antică, elenă și romană atestă folosirea acestui "pamânt natural și viu" în tramentul unor inflamații interne, infecții și arsuri. Având un conținut bogat în minerale naturale (Fe, Ca, Mg, Al, Si, Na, K, etc.) virtuțile argilei sunt foarte numeroase. Are o remarcabilă putere de absorbție, binefacerile ei multiple recomanând-o în cele mai diverse afecțuni și suferințe.
Este aproape inimaginabil cât de multe bogății ne oferă pământul pe care-l călcăm zi de zi în picioare. De zeci de mii de ani, de la homo sapiens încoace, Terra ne-a hrănit și ne-a ajutat să evoluăm. De milioane de ani pământul acesta a înflorit și a rodit, dându-ne grâne, fructe și legume. De milioane de ani ne dă oxigen, prin chimia tainică a apelor și pădurilor. În continuare pământul ne oferă hrana de zi cu zi, aer proaspăt, ape limpezi, bogății ale subsolului la care nici nu am visat și de parcă toate acestea n-ar fi de ajuns, ne mai ajută să scăpăm de boli și suferințe. Într-o epocă de triumf a științei, medicamentele pământului continuă să facă minuni.